• image description
  • image description

Харьковские Тепловые Сети

Комунальне підприємство «Харківські Теплові Мережі»

тепло первой столицы

fb   tg   ig

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі»

21.11.2016

ПОВІДОМЛЕННЯ

      Комунальним підприємством “Харківські теплові мережі” в рамках реалізації Проекту “Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України”, який фінансується за рахунок позики Світового банку, за результатами проведення міжнародних конкурсних торгів (ідентифікаційний номер закупівлі UDHEEP-KHTM-ICB-10), 04.08.2016 р. було укладено контракт з їх переможцем (повідомлення про присудження контракту за наступним посиланням) на встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП) в місті Харків.

      Відповідно до зазначеного контракту, в плині тридцяти (30) місяців, згідно плану фінансування Світового банку, у період 2017-2019 рр., після настання ефективної дати початку контракту, підрядником буде здійснено роботи по заміні та встановленню нових двохсот п’ятдесяти (250) модульних ІТП до складу яких будуть входити теплообмінники, насоси системи опалення та гарячого водопостачання, прилади обліку теплової енергії із автоматизованими системами погодного регулювання та інше.

      На карті м. Харківа показані об'єкти, на яких будуть встановлені індивідуальні теплові пункти та вузли обліку теплової енергії з системами погодного регулювання в рамках реалізації Проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».

      Перелік адрес об’єктів де будуть проводитися роботи відповідно до зазначеного контракту доступний для завантаження за наступним посиланням >>>