• image description
  • image description

Харьковские Тепловые Сети

Комунальне підприємство «Харківські Теплові Мережі»

тепло первой столицы

fb   tg   ig

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі»

09.04.2024

Шановні споживачі!

З початку опалювального сезону 2023-2024 років КП «Харківські теплові мережі» при проведенні нарахувань за послугу з постачання телової енергії по житлових будинках застосовує вимоги Методики розподілу між споживачами спожитих у будинку комунальних послуг, затвердженої наказом Мінрегіону від 22.11.2018 № 315.

Згідно з вимогами Методики нарахування усім споживачам, розташованим у будинку (населенню та юридичним особам, вбудованим у житловий будинок), проводяться за площею приміщень.

Оскільки, для юридичних осіб у лютому 2024 року було затверджено нові тарифи, то для проведення коректних нарахувань за лютий 2024 року юридичним особам, вбудованим у житлові будинки (за двома тарифами за теплову енергію, які діяли для юридичних осіб у лютому 2024 року) підприємством розділено показання загальнобудинкового приладу обліку теплової енергії по періодах дії цих тарифів.

По житлових будинках, де є вбудовані юридичні особи, частина показань загальнобудинкового приладу обліку теплової енергії, знятих у березні 2024 року була розподілена на лютий 2024 року (ці нарахування відображені у графі «перерахунки попередніх періодів»). Перелік будинків додається >>.